torstai 29. syyskuuta 2011

Heippatirallaa!

Aloitan ihka uuden blogin jonka omistan lelukeräilyharrastukselle.

Olen  seurannut ja kirjoittanut blogeja muutaman vuoden, lelukeräilyn aloitin myös ehkä n. 3,5 vuotta sitten. Keräilen monenlaisia leluja, mutta pääasiassa "retroa", muotinukkeja (japanilaista sälää) ja pehmoja. Lelujen lisäksi suuria intohimojani ovat musiikki, elokuvat, muoti ja kirjallisuus, mutta tässä blogissa tosiaan keskityn noihin leluihin.

Huusin äsken itselleni ihka ekan Ellowyne Wilde-nuken! Olen suorastaan jännittynyt, se nukke kun on arvokas ja harvinainen, ja ennen kaikkea mahdottoman kaunis. Tässä kuvia nukesta:
Uskomattoman ihastuttava nukke! Aloin jo heti miettimään, miten nimeän nuken ja mihin sen sijoitan. I'm officially in loooove :) 

Löysin tänään lelukaupoista "muotinuken" jollaista en ole koskaan nähnyt eikä sitä löytynyt googlettamallakaan. Se on GirlsClub-nukkesarja, ostin heti 2 kun ne olivat alennuksessa. Ne muistuttavat vähän BJD-nukkeja mielestäni ja animea. Ihania! Miksi niistä ei puhuta missään? Tätä ihmettelen. Tässä kuva nukeistani, 2 Takaran nukkea (Jenny ja Licca?) ja ne GirlsClubin nuket:
Vasemmalta oikealle: Lola, Claudia, Jenny (en keksinyt uutta nimeä) ja Tavi (ihailemani muotibloggarin mukaan, hih). Halpisnukkejahan nuo reunimmaiset blondit ovat mutta voittavat Bratzit ja Moxiet mennen tullen!

Tällä hetkellä wannahave-listalla on Uglydoll-pehmot ja Monster High-muotinuket mutta taidan rajoittaa ostelua nyt vähäksi aikaa kun tuli huudettua tuo kallis kaunotar Ellowyne... Ja siitä nimestä, Ellowyneksi se varmaan jää, se vaan niin sopii sille. Ehkä keksin toisen nimen Ellowynen kaveriksi :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti