torstai 5. huhtikuuta 2012

A Child of Harmony

Licca-chan tuli tänään postissa^^
Awww! Mikä setti :) Nyt sitten aloin haluta neljää vartaloa joihin voin laittaa nuo vaihtopäät, of course, koska tuo nuken "perus"/oma pää on ihan söpöin...<3 Ja leikkasin heti tuolta pitkätukkaiselta hiukset polkkatukaksi koska tuo vartalossa kiinnioleva on myös hyvin samanlainen. Polkkatukka sitä paitsi sopii erinomaisesti noille kasvoille^^
Räpsin ja postaan kuvia myöhemmin lisää.

EDIT: Iiiiiiik! Menin tilaamaan uuden ICY nuken! Sellaisen sinitukkaisen Hatsune Mikun ^__^ Oijoi... Ne on niin edullisia ja niin söpöjä! Olen oikea tuhlurityttö...

EDIT 2: Tilasin sittenkin Jecci Five hippi-nuken koska se ensimmäinen tilaus epäonnistui. Mutta ei se mtn, mustatukkainen nukke olikin toinen jollaisen halusin kokoelmaan, ehkä vielä parempi kuin sinitukkainen koska mustiin hiuksiin käy minkä väriset vaatteet tahansa... Mutta olen minä tuuliviiri.
This is her. Ja nimeän hänet Aryaksi :P (Hih, nimikin salamana keksittynä... Well, mulla on lista nimiä valmiina valittavaksi muistiossa.)

Translation

I got my first Licca-chan today, finally. Well, I didn't have to wait that long but I'm a very impatient person. I'll take more photos of her later. 

And at night I decided to order Jecci Five doll (hippie dress)! Is there any limits in human's greediness? (LOL) I guess not. I call that black-haired doll Arya, since Arya is my favourite character in my favourite tv show at the moment: Game of Thrones. And that dress is a little bit "Game of Thrones-like" (I don't know how to say it English.) 

I don't know if anyone reads this but I like to write in English, so whatever.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti